Translate
18 Kasım 2009 Çarşamba
BÖĞÜRTLEN SOSLU TİRAMİSU
Daha önce yaptığım çilekli tiramisunun aynısını yaptım fakat üzerine çilek sosu yerine yine daha önce yaptığım böğürtlenli tatlı da olduğu gibi böğürtlen sosu döktüm.Tek bir farkla onda böğürtleni çiğden pudra şekeri ile blenderlayıp kullanmıştım.Bunda pişirdim.
Böğürtlen sosu:
750 gr blenderden geçirilmiş böğürtlen
1/2 su bardağı şeker
İkisini bir tencereye alarak pişirin. Kıvama gelince yani katılaşmaya başlayınca altını kapatın ve ilistirden geçirin.Sonra istediğiniz pastanın üzerinde kullanın.
Yapmış olduğum tiramisunun özellikle kremasını tavsiye ediyorum.Kıvamı ve lezzeti çok güzel oluyor.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
2 yorum:
Ellerine sağlık canım eminim nefis olmuştur...
iyi bayramlar canım..
sevgiler güzellikler diliyorum.
Yorum Gönder