MALZEMELER:
300 gr kuşbaşı et
1 adet patates
1 çay bardağı haşlanmış bezelye
2 adet soğan
1 adet havuç
2 adet yeşil biber
1 yemek kaşığı salça
tuz,kekik
yeteri kadar su
YAPILIŞI:
1)Kuşbaşı eti suyunu salıp çekene kadar kavurun.Doğranmış soğanları ilave ederek kavurmaya devam edin.
2)Soğanlar kavrulunca salçayı ekleyin.Salçanın rengi dönünce küp küp doğranan patates,havuç,yeşil biber ve bezelyeleri ekleyin.
3)Tuz ve tam üzerine geleçek kadar su ileve ederek pişmeye bırakın.
Çok sulu bir yemek olmayacak.Altını söndürdükten sonra kekik ilave ederek karıştırın.
2 yorum:
orman kebabıda harika görünüyor canım.benimde favori yemeklerim arasındadır.ellerine sağlık.öpüyorum.
Şimdiden iyi bayramlar.. her gününüzün bayram kadar güzel geçmesini diliyorum.. sevgilerimle..
Yorum Gönder