MALZEMELER:
1 su bardağı ince kısırlık bulgur
2 su bardağı yoğurt
3 adet kabak
3 adet havuç
1 kase iri parçalanmış ceviz
3 diş sarımsak
ayrıca 1 su bardağı daha yoğurt
YAPILIŞI:
1) Bulgur bir gece önceden 2 su bardağı yoğurtla karıştırılır ve ertesi güne kadar buzdolabında bekletilir.
2)Ertesi günü kabak ve havuçlar rendelenir ve sıvıyağda sotelenir.
3)3 diş sarımsak, ceviz, yoğurtta bekletilen bulgur,1 su bardağı yoğurt ve sotelenen sebzeler dahil bütün malzemeler karıştırılarak servis tabağına alınır.
4)Arzuya göre üzeri süslenir.
6 yorum:
ellerine sağlık canım.çok besleyici bir salata olmuş.
hoşgeldin canım tatil dönüşleri hep böyle malesef işlerinde kolaylıklar diliyorum.
eline sağlık canım .sunumda lezzette harika.. afiyetler olsun
hoşgeldin canım, işlerinde kolaylıklar diliyorum..
salatanın süsü ne güzel olmuş,eminim kendisi de öyledir:) ellerine sağlık..
Hoşgeldin. Salatan harika görünüyor. Hem pratik hem vitaminli bir salata olmuş.Ellerine sağlık.
Hoşgeldin canım işlerinde kolaylıklar dilerim..Salata çok değişik olmuş denenmeye değer ellerine sağlık..kocaman sevgiler
Sevgili Saniye hanım
salatanızı yapıp beğendiğim gibi sayfamda da yayınladım.
Tekrar teşekkürler
sevgiler, iyi haftalar
Yorum Gönder