MALZEMELER:
2 su bardağı şeker
1 su bardağı yoğurt
1 çay bardağı sıvıyağ
1 yumurta
2 çay kaşığı tarçın
1 paket kabartma tozu
göz kararı portakal garnitürü
1 avuç ceviz içi
Alabildiği kadar un
YAPILIŞI:
Bütün malzemeler karıştırılır. Hamur oklavayla açılarak bardak yardımıyla yuvarlak olarak kesilir. Fırına verilir .
15 dakikada pişiyor üzeri kızarmıyacak.
Üstüne vanilya ve tarçın karışımı serpilerek servis yapılır.
Çoçuklar seviyor diye üstlerine benmari usülü erittiğim çikolata ile süsledim.
Çok hafif ve güzel bir kurabiye .Hepinize tavsiye ediyorum. Çayınızı yapın ve kurabiyelerinizle yiyin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder