
MALZEMELER:
300 gr yağlı kıyma
1 adet soğan
2 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı isot
1 yemek kaşığı önceden suyla ıslatılmış kırmızı biber
tuz
YAPILIŞI:
Bütün malzemeleri iyice karıştırarak yoğurun. 10 dakika dolabta beklettikten sonra tekrar yoğurun ve şişlerinize elinizle bastıra bastıra yerleştirin.Ben fırın teli üzerine kızartım .Gayet nefis oldu..

eşim yoğrutlu isterim deyince ona bu şekilde servis yapıldı.

Ben ve oğlumda soğanlı sumakla birlikte sade olarak yedik..
daha önce niye yapmadığıma pişman oldum hem kolay hemde çok lezzetli olmuştu. hepinize tavsiye edilir.
6 yorum:
saniyecim adanalar nefis....ellerine saglık canım..lavaş ile harika olur.ellerine saglık afiyeler olsun sizlere..sevgiler.
yapma saniyeee.
ağzımın suyu aktı ayol..
banada sade lütfen lütfennn:))
Çok haaaariika görünüyor.eline sağlık.
ELLERİNE SAĞLIK HARİKA GÖRÜNÜYOR NEFİS BİR LEZZET...
canim bende kendi usulümce uydurma yapiyorum vede cok lezzetli oluyor
seninkilerde öyle gel beni ye diyor
ellerine saglik sevgiler
ben geldim:))))aslen adanalıyım hiç dayanammm ellerine sağlık sevgiler
Yorum Gönder