Translate

7 Aralık 2013 Cumartesi

KAVANOZ SÜSLEME VE HOBBY KURSUM

          Yaklaşık 2 aydır  kızımla birlikte hobby kursuna devam ediyorum.Eski ve yeni arkadaşlarla çok güzel bir ortamımız oldu.Hatta bir takipçimle tanıştım.Benim saniyesultan olduğuma birtürlü inanamadı,ben sizi şişman ve kokoş olarak hayal etmiştim diyede ekledi..

     Nigar hocamızın sıcak yaklaşımı ile geçen kursumuzda ilk önce kızıma abajur yaptım bu arada kızım öğrtemenine resimlik süsledi.Ardından kursa gitme amacım olan kaftan süslemeye başladım.Hemen hemen bitmek üzereler .Birde eskinin gaz lambasına yeni bir tarz getiterek boyadık ve simle süsledik.Hepsini sizinle paylaşaçağım.,

     Dün akşamki kursa giderken Sevinç'in çok sevdiği elmalı turta'dan yaptım.Bir yandan çalışıp bir yandan çayımızı içtik.Kızım Özge bu konulara oldukca hevesli onun da birşeyler yapmsı için evde bol miktarda olan nutella ve sarella kavanozlarını kursa getirdik.Hocamızın yardımı ile kızım iki adet kavanoz süsledi.DEniz kabuklarını kızmla birlikte sahilde topladık ve banyomuzda pamukluk  olarak kullanaçağız. Diğer kavanozumuz mutfakda değerlendirileçek.


Krem rengi cam boyasıyla iki kat boyanan kavanozlardan biri mavi kum ve denzi kabukları yapıştırılarak süslendi.Diğeri ise cupkekli peçeteden kesilen resim peçete tutkalı ile kavanoza transfer yapıldı.Ayrıca yeşil renk ile puantiyeler atıldı.


3 yorum:

Unknown dedi ki...

ELLERİNİZE SAĞLIK PEK ŞİRİNCE OLMUŞLAR KIZINIZIDA ÖPÜYORUM

PAPATYA PRENSES dedi ki...

Bu takipçilerin inanmama huyu nereden geliyor anlayamadım ama çok komik oluyor:)) Şişman ve kokoş demek:)) Yıllardır okuyorum hiç öyle bi izlenim bırakmadın bende. :))

Kavanozlar çok cici,emeklerinize sağlık.

Bir Dilim Düş dedi ki...

Kavanozlar harika olmuş kızını tebrik ederim canım diğer yaptıklarını da paylaş lütfen... Bu arada şüşman ve kokoş kısmı çok güldürdü beni...
Sevgiler
Evren